SNG 2.0 – šumový generátor – ochrana proti odposlechu s piezoelektrickými měniči (Secutron SNG 2.0 generátor bílého šumu)

SNG 2.0 ochrana proti odposlechu s piezoelektrickými měniči
SNG 2.0 ochrana proti odposlechu s piezoelektrickými měniči

Šumový generátor SNG 2.0 je obranně technické zařízení sloužící jako ochrana proti odposlechu provedeným zvenčí, tzv. „odposlech přes zeď“ a jako ochrana proti odposlechu provedeným laserovým odposlechovým přístrojem, kdy SNG 2.0 (Secutron SNG 2.0 generátor bílého šumu) pracuje s piezoelektrickými měniči, které rozechvívají zdi, okna, stropy, podlahy, ozvučné desky nábytku a podobně, kam jsou instalovány.

 
SNG 2.0 ochrana proti odposlechu s piezoelektrickými měniči
Šumový generátor SNG 2.0 – Ochrana proti odposlechu s piezoelektrickými měniči. (Secutron SNG 2.0 generátor bílého šumu).

Společnost GOLDSILVER s.r.o. dodává obranně technická zařízení na obranu proti odposlechu a provádí jejich montáž včetně příslušenství.

SNG 2.0 je speciální šumový generátor, obranně technické zařízení, které slouží jako ochrana proti odposlechu. Pracuje se společně zapojenými piezoelektrickými (piezokeramickými) měniči, které se instalují na okna, zdi, dveře, stropy, podlahy, nábytek a další ozvučné desky, kde by mohl být snímán odposlech kontaktními stetoskopickými mikrofony, nebo laserovým odposlechem.

Šumový generátor SNG 2.0

 
SNG 2.0 Ochrana proti odposlechu s využitím piezoelektrických měničů.
Šumový generátor SNG 2.0 – Ochrana proti odposlechu s využitím piezoelektrických (piezokeramických) měničů. (Secutron SNG 2.0 generátor bílého šumu).

Šumový generátor SNG 2.0 je efektivní nástroj jak zabránit odposlechu místnosti zvenčí, tedy tzv. přes zeď.
SNG 2.0 vám zajistí soukromí při vašich jednání, a zabrání v podstatě všem vnějším útokům.

Před čím SNG 2.0 ochrání:

  • před tzv. odposlechy přes zeď, neboli před odposlechem kontaktními stetoskopickými mikrofony
  • před sofistikovanými laserovými odposlechy

Laserové odposlechy jsou v současné době největší hrozbou pro vaše soukromí. Nejnovější modely laserového odposlechu jsou schopny odposlouchávat celé domy, a to na velkou vzdálenost a dokonce už ani nevyžadují mířit na okna či stěny kolmo na jejich plochu.

Princip fungování laserového odposlechu:

Jakýkoliv zvuk, a tedy i lidský hlas způsobuje vibrace, které se šíří všemi směry prostorem a tyto vibrace mluveného slova se přenáší do stěn, oken či nábytku v okolí. Laserový odposlech takto způsobené mikrovibrace z blízkého povrchu snímá, a převádí je zpět na hlas, který je pak možno opět ON-LINE poslouchat a případně zaznamenávat na nahrávací zařízení.

Jedinou spolehlivou ochranou proti laserovému odposlechu je mimo provedení vhodných obranných stavebních úprav a využití různých stínících doplňků, využití šumového generátoru SNG, SNG 2.0 s připojitelnými piezoměniči, které rozvibrují stěny, okna, stropy, podlahy či nábytek v místnosti, kde by bylo jinak možno snímat mluvené slovo. Další možností je využití montáže Profesionálního generátoru bílého šumu DNG2300 s vibračními trny (převodníky signálu šumu do zdí) a všesměrovými šumovýmu reproduktory.

 
Ochrana proti odposlechu SNG 2.0 a piezokeramické měniče.
Ochrana proti odposlechu SNG 2.0 (Secutron SNG 2.0 generátor bílého šumu) a piezokeramické měniče.

Šumový generátor SNG 2.0 je vybaven dvěma samostatnými výstupy, pro které je možné jednotlivě řídit intenzitu. Lze tedy využít dva různě nastavené šumové okruhy s řízením jejich intenzity.

 
SNG 2.0 Ochrana proti odposlechu - zadní strana se svorkovnicí a napájením.
Šumový generátor SNG 2.0 – Ochrana proti odposlechu – zadní strana se svorkovnicí a napájením. (Secutron SNG 2.0 generátor bílého šumu).

V případě zájmu zajistíme provedení profesionální montáže do vámi určeného prostoru.

Obsah balení:

  • šumový generátor SNG 2.0
  • 48V napájecí adaptér
Cena za 1 ks SNG 2.0 (Secutron SNG 2.0) včetně. DPH: 13 495 Kč
Cena za 1 ks SNG 2.0 (Secutron SNG 2.0) bez DPH: 11 153 Kč

Pozn. Piezoeletrické (piezokeramické) měniče nejsou součástí balení přístroje SNG 2.0 na ochranu proti odposlechu a je třeba je dokoupit.

 

Objednávky zařízení a montáže obranně technických zařízení proti odposlechu a monitoringu na telefonu:
+420 776 222 666.

Pavel Maletínský
jednatel GOLDSILVER s.r.o.